Jarenlang zorgeloos genieten
met de beste vlekken- en constructieservice

All in House Service bij Intercomfort

Met de All in House Service krijgt u gegarandeerd jarenlang de beste aanvullende service voor gebruiksproblemen èn de beste bescherming tegen vlekken!

Van de beste reinigings- en verzorgingsproducten, de kennis van en liefde voor materialen en constructie tot en met hét topteam van service specialisten: wij hebben alles in huis zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe zitmeubel!

Hoe werkt de All in House Service?

Heel gemakkelijk! U koopt een nieuw zitmeubel in combinatie met de All in House Service. Bij levering wordt uw nieuwe zitmeubel voorzien van een hoogwaardig beschermingsproduct. Mocht er in het gebruik toch een vlek ontstaan, kunt u met de meegeleverde reiniger gemakkelijk en snel de meest voorkomende vlekken verwijderen. Indien u een specifieke vlek er toch niet uit krijgt staan de professionals van het Customer Care team volledig tot uw beschikking! Dit geldt niet alleen voor vlekken, maar ook voor andere gebruiksproblemen. De oplossing is maar één telefoongesprek van u vandaan.

Geen zorgen dus, want wij zorgen voor u!

Wat valt er onder de service?

Of je nou lekker aan het spelen bent met je kinderen of je huisdier, een pizza party organiseert of aan het Netflixen bent met een glas wijn, wij snappen dat je thuis zorgeloos wilt genieten van je nieuwe meubelen. Dit is geen probleem met de All in House service! Onze service dekt namelijk de meest voorkomende vlekken en problemen die kunnen ontstaan bij gebruik van je nieuwe meubel. Vlekken van dranken en etenswaren, zoals cola, wijn, spaghetti en soep en problemen bij gebruik zoals een afgebroken pootje, losgeraakte knopen en verbindingen of het inzakken van kussens vallen dus allemaal onder de All in House service.

Weten wat er nog meer allemaal onder onze service valt? Klik dan hieronder voor onze servicevoorwaarden!

Service voorwaarden